PMFC-bérlet: rendkívül kedvező áron!

Klubunk hétfőn kezdi meg a bérletek és jegyek árusítását, amelyben játékosaink is segítenek – FRISSÍTVE.

Augusztus 1-én, hétfőn kezdjük árusítani bérleteinket és jegyeinket a PMFC Stadion utcai klubházában (Pécs, Stadion u. 2). Vásárlás közben ráadásul új játékosainkkal is találkozhatnak, fotózkodhatnak szurkolóink, ha augusztus 1-től 5-ig 15:30 és 17:00 között érkeznek hozzánk. Hétfőn Havasi Dániel és Horvát Gábor, kedden Koller Krisztián, valamint Schmidt Zsolt, szerdán Gábor Péter és Fellai József, csütörtökön Károly Bálint és Sólyom Csaba, pénteken pedig Szabó Richárd és Kónya Dávid fogadják szimpatizánsainkat!

Pénztár nyitva tartás: hétköznapokon 8:00 – 17:00-ig, csütörtökön 8:00 – 18:00-ig!

Első hazai mérkőzésünket augusztus 13-án játsszuk, remélhetőleg addigra mindenkinek lesz ideje beszerezni bérletét, amelyet rendkívül kedvezményesen kínálunk. A PSN Zrt. és a PMFC vezetésének gesztusaként ugyanis jegyárainkon nem emeltünk az osztályváltást követően, továbbra is 500 Ft-ba kerülnek majd. A bérleteket is feltűnően pénztárcabarát áron, 5 000 Ft-ért árusítjuk, amiért 17 bajnoki mérkőzést, illetve valamennyi Magyar Kupa találkozónkat meg lehet tekinteni.

Reméljük, ezt a PMFC szimpatizánsai azzal hálálják majd meg, hogy minél többen szavaznak egész szezonra szóló bizalmat Márton Gábor vezette fiatal, hajtós és győzelemorientált csapatunknak!

Ahogy tavaly, úgy idén is lehetőségük van szurkolóinknak kifejezni a PMFC-hez fűződő szorosabb kötődésüket. Az ugyancsak az összes hazai mérkőzés megtekintésére jogosító Támogatói Bérlet 20.000 Ft-ba kerül, ráadásul gépkocsival történő behajtásra is jogosít a stadion belső parkolójába, továbbá személyesebb kapcsolat kialakítását is lehetővé teszi a csapattal.

A bérletek névre szólnak, ugyanakkor nincsenek szektorhoz kötve. A 14 év alatti és 65 év feletti szurkolóink (utóbbiaknak a belépésnél személyi, vagy nyugdíjasigazolványt kell bemutatniuk) továbbra is ingyenesen látogathatják mérkőzéseinket. Természetesen, ha támogatni szeretnék a csapatot, vagy emlékbe vásárolnának bérletet, van rá lehetőség.

Bérleteseink számára – a korábbi klubkártya-kedvezményekhez hasonlóan – igyekszünk kialakítani egy kedvezményeket nyújtó partneri kört. Érdemes lesz tehát ezért is követni az oldalunkat, hiszen folyamatosan töltjük majd fel, hogy hűséges drukkereink hol, milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe kedvezményes áron.

Ráadásul néhány szerencsésnek a meccsre járást is megkönnyítjük, ugyanis minden 100 eladott bérlet után kisorsolunk 1-1 szerencsést, aki jogosultságot nyerhet arra, hogy a mérkőzések idején a stadion belső udvarában parkolhat, ezzel megkímélve magát sok kellemetlenségtől.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram