U14

Pályán az utánpótlás

Szinte tökéletes fordulón vagyunk túl: U19-es csapatunk tovább üldözi az éllovast, U17-eseink pedig húsz gólt rúgtak ellenfelüknek.

U19-es bajnokság, II. osztály, 10. forduló
PMFC – Gyirmót SE Győr 1-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Németh Norisz (66.)
Edző: Lőrinc Antal

– A mérkőzés első harminc percében nem találtuk a saját ritmusunkat és sok hibával játszva, álmosan fociztunk. Ezt követően viszont sikerült kialakítanunk az első gólszerzési lehetőségeinket, ami jó hatással volt a csapatra. A második játékrész első percétől kezdve az történt a pályán, amit mi szerettünk volna. A gárda erejét mutatja, hogy a kimaradt büntető sem tudta megtörni lendületünket és teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot – értékelt Lőrinc Antal, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 10. forduló
SZEOL SC – PMFC 0-20 (0-11)
Pécsi gólszerzők: Csernik Zsombor (3., 20., 34.), Dienes Ádám (6., 40.), Gelencsér Bálint (7., 62.), Győrfi Dominik (27.), Lehota Bálint (28.), Tóth Ottó (32.), Szentgyörgyvölgyi Ruben (37.), Pesti Viktor (38., 75.), Bóka Bálint (54., 56., 64.), Héhn Ferenc (59., 70.), Pataki Ákos (73.), Bálint Gergő (90.)
Vezetőedző: Jelena Richárd

– Erről a mérkőzésről nem szabad semmilyen következtetést levonni. Minden játékosom minimum egy félidőt a pályán töltött – értékelt Jelena Richárd, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 10. forduló
SZEOL SC – PMFC 0-5 (0-1)
Pécsi gólszerzők: Horváth Dániel (12.), Szabó Dániel (52.), Széles Bence (68., 82.), Kántor Martin (87.)
Vezetőedző: Lőrincz Sándor

– Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. A mérkőzésen ugyan nem játszottunk igazán jól, de sikerült előrelépnünk a második félidei helyzetkihasználásunkban – értékelt Lőrincz Sándor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 10. forduló
PMFC – ETO FC Győr 2-1 (1-0)
Pécsi gólszerzők: Tóth Máté (11.), Németh Barnabás (63.)
Vezetőedző: Kósa Sándor

– Hosszú idő után végre nagyon fontos győzelmet arattunk, ami a győzni akarásunknak és a védekezésben mutatott szervezettségünknek köszönhető. Ismét sikerült kétszer az ellenfél kapujába találnunk, és a 77. percig kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést, ami mindenképpen pozitívum. Remélem, ez a kis részsiker segít abban, hogy a hátra lévő öt mérkőzésen eredményesebben szerepeljünk és fejlődést mutassunk a játék minden elemében – értékelt Kósa Sándor, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 10. forduló
PMFC – ETO FC Győr 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Szíjas Dániel (70.)
Vezetőedző: Szabó Csaba

– Rosszul mentünk bele a mérkőzésbe, kissé lagymatagok voltunk. A korán bekapott gól kicsit benne maradt a csapatban és az első félidő feléig nem is jöttünk ki belőle. Ennek ellenére két nagy gólszerzési lehetőségünk is volt. A második félidőben feltoltuk a védekezésünket és letámadtuk ellenfelünket. Szinte végig támadtuk a játékrészt, de a négy-öt gólhelyzetből egyet sem tudtunk berúgni. A mérkőzés vége felé ki tudtunk egyenlíteni egy pontrúgásból. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy elszalasztattuk a győzelmet – értékelt Szabó Csaba, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram