Nincsen engedélyezve a javascript.

Belépés

Mink Olivér a PMFC-MATIAS vezetőedzője
Bulldogos
Bulldogos
2012. április 5. 19:59
Sok sikert Olivérnek!

Érdekelne, hogy stadion fejlesztés terén történt e már előre lépés?! Az utolsó infóm, hogy a tervek kész vannak és a tulajdonos neki állt "futni a köröket" állam bácsinál és a városnál! Érdekelne, hol tart a dolog.. mondjuk egy kis előételnek nem volna rossz ha a látványterveket feldobnátok! Előre is kössz!
István Pap
István Pap
2012. április 5. 10:18
Zenére edzenek a fiúk! :D Tetszik. Sok sikert Olivér!
sportpecs
sportpecs
2012. április 4. 17:32
http://www.youtube.com/watch?v=BNexi3A29Ko&feature=relmfu

nehéz kivenni de vannak ám aranyköpések benne, főleg 1:20-nál
Patonai Roland
Patonai Roland
2012. április 4. 16:10
Nem valami meggyőző Minknek a nyilatkozata.Remélem bejön.A Chelseanál bejött. csak azt nem értem mit akarunk a 10 hellyel, jó lesz nekünk az 4,5,6 hely.Ellőre nézzünk ne vissza. Hajrá sok sikert Mink Olivérnek,és a csapatnak.Hétvégén ott leszünk!!
Szergej Tolocsko
Szergej Tolocsko
2012. április 4. 15:53
Sok sokert Olivér!
Mink Olivér a PMFC-MATIAS vezetőedzője
'' A klub jövője, jövőképe a legfontosabb! "
2012. április 4.

Rendkívüli sajtótájékoztató keretében szerdán délben jelentette be a klub vezetése, hogy a hétfőn távozott Mészáros Ferenc helyét pályaedzője, Mink Olivér veszi át a kispadon. Az okokról és körülményekről kérdezhettek a sajtó képviselői.

"A célok nem változtak, továbbra is a tizedik hely megszerzését tűztük ki a szezon végére a csapatnak, annak ellenére, hogy most jobb helyen állunk, maradunk a realitás talaján. A váltás oka nem az, hogy elégedetlenek vagyunk az együttes szereplésével, hanem az, hogy az őszi szezon vége óta visszaesést tapasztalhattunk a teljesítményben, a mutatott játékban" - kezdte a sajtótájékoztatót a klub tulajdonosa, Matyi Dezső.

Az MTK elleni Magyar Kupa-vereség óta érezhető volt egyfajta változás. Az ősszel a csapatra jellemző összhang és csapategység megbomlott. Ennek egyik jeleként értelmezte a vezetőség az elmúlt fordulók szereplését is, többek között, hogy a tabella végén álló együttesekkel szemben sem sikerült kivívni a győzelmet. Mészáros Ferenc vezetésével a csapat felkerült az élvonalba, jó szakmai munkát végzett, de az utóbbi időben a vezetőedző már nem találta meg a közös hangot a futballistákkal. A tavaly év végi eredmények, majd a téli felkészülést követő tavaszi teljesítmény alapján váltásra volt szükség.

"Mink Olivér mentalitása és szakmai hozzáértése alapján is alkalmas arra, hogy a csapatot vezesse a szezon hátralévő időszakában" - mondta a tulajdonos.

Mészáros Ferenc leváltása napján Mink Olivér is beadta a lemondását, ám ezt a vezetőség nem fogadta el, inkább lehetőséget adott a fiatal szakembernek, aki mint elmondta, örömmel igyekszik eleget tenni a feladatnak.  "Számomra ez egy nagy lehetőség arra, hogy fejlődjek, fiatal edzőként bekerüljek egy körbe. Fontos azonban, hogy nem rólam szól ez az egész, a klub jövője, jövőképe a legfontosabb - mondta csapatunk új vezetőedzője. - Nem garantálhatom, hogy egyből győzünk és hatalmas változásokat fognak látni a nézők a hétvégén, de az a célunk, hogy egy hajtós csapatot lássanak a banokság hátralévő felében a szurkolók. Egy olyan együttest, amelyben a játékosok együtt gondolkodnak és veszélyes támadásokat vezetnek."

Mink Olivér vezetőedzőként szombaton az Újpest ellen mutatkozik be.