Nincsen engedélyezve a javascript.

Belépés

Már nem Mészáros Ferenc a vezetőedző
Fodor János
Fodor János
2012. április 28. 22:54
Nem kellett volna elküldeni a Mestert! Azóta Sz*r a Pécs! Hajrá Munkás!
Kesztyüs Zoltán
Kesztyüs Zoltán
2012. április 7. 22:17
Szivics volt Pécsen mi lett vele elnyelte a föld.Ész nélküli meggondolatlan váltás volt nem most már a Ftc után kellett volna, de utód megléte után.Jó reggelt!Mink nem lesz jó,ki jön a kertész-pénztáros.Misleny után Bene elment Pestre utánpótlás válogatott edzőnek majd Pápán landolt.Mért nem Pécsen?Márton kinek komoly kötödés-tekintélye van Pécsen.Csori K.Misleny mindig megoldja.Órát kell venni tőlük,mert Pécsen pénz van,ész nincs így nem megy batya:)
Szuhán Zsolt
Szuhán Zsolt
2012. április 4. 15:14
Aki kijár mislenybe és látja, hogy mit csinál Márton Gabi, az azt mondja ,hogy Ő az ideális jelölt. Fiatal, helyi kötödés, és a mislenyi csapatot fél évente újjá építi. Én Őt látnám szívesen!
Hajrá Pécs!
Hajrá Pécs!
2012. április 3. 18:44
Semmi különösebb bajom nincs Minkkel, de azt, hogy vele jobban járunk év végéig, azt kb. megint csak a prezident veheti komolyan... Az eddigi hét edzőváltásából ez az ötödik, amivel nem értek egyet (függetlenül attól, hogy az utód személye tetszett-e vagy sem). És eddig csak Mészi cáfolt rám, ő is nagy nehezen.
Szergej Tolocsko
Szergej Tolocsko
2012. április 3. 18:06
Akkor úgy néz ki Mink Olivér lesz az edző évvégéig legalábbis. Kiváncsi leszek, hogy a játékunk mennyiben fog változni, illetve kik lesznek azok a játékosok akik ki- illetve be kerülnek a csapatba. A lényeg: győzni kell szombaton!!!
Hajrá Pécs!
Hajrá Pécs!
2012. április 3. 15:50
Ha a szezon végéig valóban a megmaradt stáb irányítja a munkát, akkor remélem, hogy Mink Oli pro-licences papírja és Mucha Józsi bá szakmai döntései fognak érvényesülni. Fordított esetben nem érzem úgy, hogy Minknek kellő edzői rutinja avagy tekintélye lenne a feladathoz. A sajtóban felmerült nevek közül egyébként Szivicset hosszú távon szívesen látnám.
Patonai Roland
Patonai Roland
2012. április 3. 13:57
Sajnálom akármi is lesz az indok, de az tény, hogy a csapat nagyon szürke lett. sajnos Mészáros nem tudta felrázni őket.Csupán azért értek egyet a vezetőség döntésével mert igen sok pénzt költhetek az igazolásokra,ami eddig nem váltak be. De ez az én személyes véleményem.További sok sikert Mészárosnak. Csak ne külföldi edzőt, vagy ha azt akkor ne olyat aki már itthon meg bukott.Hajrá PMFC!!!!
filaling
filaling
2012. április 2. 22:24
Ezt meg kellett lépni! A csapat megragadt egy szinten. A szar csapat teljesítmény nem hiszem h csak egyéni formahanyatlásokon múlik. Ez egy jó csapat! Már nem egyszer bizonyították h jók akik benne vannak, olyan meg nincs h mindenki hirtelen elfelejt focizni. Itt a kezdő 11 összeállításokon, és a rosszkor becserélt jó játékosokon múltak a bukott pontok! Nem lehet minden bakit a csapatra kenni. Ha az ember edző akkor ő is a csapat tagja kell h legyen! Mészinek köszönjük az eddigieket, aztán jöjjön valaki aki a földön jár és gatyába rázza a csapatot. HAJRÁ PÉCS!
borbás jános
borbás jános
2012. április 2. 19:38
HA már így alakult,
köszönjük meg mészinek felhozta a csapatott az nb 1 be,ez sok jó edzőnek nem sikerült,volt egy szép sikeres nem várt ösz,
ha új edző akkor jöjjön ide Szivics
Hajrá Pécs!
Hajrá Pécs!
2012. április 2. 17:48
Pauska azt írja a Pécsi Újságban, hogy a szezon végéig Mink Olivér lesz a vezetőedző. Állítása szerint Mészárosnak a játékosokkal romlott meg a viszonya, és a csapatból páran már fúrták is... Köszi srácok, ha ez tényleg így van, vérbeli profikhoz méltó cselekedet, akármilyen is az edző... Itt a cikk: http://www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/sport/a-jatekosok-furtak-meg-meszarost-utodja-a-palyaedzo-lesz-mink-oliver
Már nem Mészáros Ferenc a vezetőedző
Közlemény
2012. április 2.

A PMFC-MATIAS vezetőségének döntése alapján a mai naptól már nem Mészáros Ferenc látja el a vezetőedzői teendőket a klub NB I-es csapatánál. Az ügyben bővebb tájékoztatást a szerdai napra ígér a vezetőség.