Nincsen engedélyezve a javascript.

Belépés

Már nem Mészáros Ferenc a vezetőedző
Fodor János
Fodor János
2012. április 28. 22:54
Nem kellett volna elküldeni a Mestert! Azóta Sz*r a Pécs! Hajrá Munkás!
Kesztyüs Zoltán
Kesztyüs Zoltán
2012. április 7. 22:17
Szivics volt Pécsen mi lett vele elnyelte a föld.Ész nélküli meggondolatlan váltás volt nem most már a Ftc után kellett volna, de utód megléte után.Jó reggelt!Mink nem lesz jó,ki jön a kertész-pénztáros.Misleny után Bene elment Pestre utánpótlás válogatott edzőnek majd Pápán landolt.Mért nem Pécsen?Márton kinek komoly kötödés-tekintélye van Pécsen.Csori K.Misleny mindig megoldja.Órát kell venni tőlük,mert Pécsen pénz van,ész nincs így nem megy batya:)
Szuhán Zsolt
Szuhán Zsolt
2012. április 4. 15:14
Aki kijár mislenybe és látja, hogy mit csinál Márton Gabi, az azt mondja ,hogy Ő az ideális jelölt. Fiatal, helyi kötödés, és a mislenyi csapatot fél évente újjá építi. Én Őt látnám szívesen!
Hajrá Pécs!
Hajrá Pécs!
2012. április 3. 18:44
Semmi különösebb bajom nincs Minkkel, de azt, hogy vele jobban járunk év végéig, azt kb. megint csak a prezident veheti komolyan... Az eddigi hét edzőváltásából ez az ötödik, amivel nem értek egyet (függetlenül attól, hogy az utód személye tetszett-e vagy sem). És eddig csak Mészi cáfolt rám, ő is nagy nehezen.
Szergej Tolocsko
Szergej Tolocsko
2012. április 3. 18:06
Akkor úgy néz ki Mink Olivér lesz az edző évvégéig legalábbis. Kiváncsi leszek, hogy a játékunk mennyiben fog változni, illetve kik lesznek azok a játékosok akik ki- illetve be kerülnek a csapatba. A lényeg: győzni kell szombaton!!!
Már nem Mészáros Ferenc a vezetőedző
Közlemény
2012. április 2.

A PMFC-MATIAS vezetőségének döntése alapján a mai naptól már nem Mészáros Ferenc látja el a vezetőedzői teendőket a klub NB I-es csapatánál. Az ügyben bővebb tájékoztatást a szerdai napra ígér a vezetőség.

Szurkolói bolt